Известие

Collapse
No announcement yet.

Маркуч за Турбо 145 жтд

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Маркуч за Турбо 145 жтд

моят проблем е следният имам 145-ца 1.9 жтд преди време си смених маркуча на турбото защото беше спукан и снаждан с скоби и тръби и понеже имах резервен си го смених но уви и този го пръснах преди няколко дни та ме интересува някои случайно предлага ли на старо и заслужава ли си изобщо да купувам стар или да си взема нов. И ако може някой да ми каже как вървят цените на старо и нови мерси предварително

По спомени нов беше доста пари То явно затова е правен със скоби.

Иначе за втора ръка - виж в продава някоя на части, ама са кът.
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

проблемът е че се е спукал на такова гадно място че едва ли ще стане да се побългари иначе за 156 ми казаха 180 лева силиконов а за 145 някаде около 80 но мерси все пак за инфото

Comment

друг вариант е да си нпаравиш риплейсмънт със силиконови коленца и снадки.
        _______
        146 JTD - ex
        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
          друг вариант е да си нпаравиш риплейсмънт със силиконови коленца и снадки.
          И може би е най-добрия вариант това
          Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Здравеите да попитам след седмица ще слагам чип на моето jtd(1.9) има ли опасност когато се дигне налягането на турбината да ми се прасне някои от турбо пътищата
            Alfa Romeo 145 1.9jtd ex / alfa romeo 156 2.4jtd ex / fiat coupe 1.8 16v ex / alfa romeo 156 2.4 jtd ex / alfa romeo 156sw 2.4 jtd ex / alfa romeo 145 1.9jtd ex/ alfa romeo 166 2.4jtd

Comment

Първоначално публикувано от seik00 Покажи съобщение
              Здравеите да попитам след седмица ще слагам чип на моето jtd(1.9) има ли опасност когато се дигне налягането на турбината да ми се прасне някои от турбо пътищата
              Много е вероятно.
              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Working...
              X